Surinaams eten Utrecht:
ons Menu

Surinaamse Eethut utrecht biedt u Surinaams eten op basis van heerlijke familierecepten.
Verse producten, ingekocht bij lokale boeren en speciaalzaken.

multi snacks
broodje kip
bakery bread and baking biscuits
Roti kip maaltijd
Tandoori Roti
Gevulde bara

Surinaams eten Utrecht

Hou jij van authentiek Surinaams eten? Kom dan naar onze foodtruck in Utrecht en geniet van de allerlekkerste gerechten. Onze koks zijn gespecialiseerd in diverse Surinaamse maaltijden. Wij gebruiken alleen producten van de beste kwaliteit. Kom zelf eens proeven en ervaar de rijke smaken met Surinaams eten in Utrecht.

Authentiek Surinaams eten in Utrecht

Er zijn veel populaire Surinaamse gerechten zoals pom, saoto soep, roti, pinda soep, heri heri of Surinaamse bami. Ook bakabana is een klassieke zoete snack die je niet kan missen. Deze gerechten zijn in een verleden ontstaan en worden nog steeds met liefde voortgezet, precies op de authentieke manier zoals Surinamers dit vroeger ook deden. Er worden veel kruiden gebruikt in de Surinaamse keuken zoals kerrie, knoflook, gember, fenegriek, piment en meer. Vaak wordt er een mix van allerlei kruiden gebruikt, dit wordt ook wel een masala genoemd. 

De beste kwaliteit Surinaams eten in Utrecht

Als Surinaamse foodtruck in Utrecht, willen wij onze klanten de beste kwaliteit bieden. Wij bereiden jouw eten niet alleen met liefde, maar ook met de beste producten. Wij steken graag veel aandacht in de bereiding van het eten en kiezen onze producten zorgvuldig. Onze gasten zeggen dan ook dat je de aandacht en kwaliteit kunt proeven in onze gerechten. Ben je benieuwd hoe de lekkerste roti van Utrecht smaakt? Kom dan eens langs en ervaar het zelf.

Surinaamse gerechten

Het Surinaams eten in Utrecht dat we aanbieden, is erg divers. Zo bieden wij vlees en vis, maar hebben wij ook een ruim aanbod aan groentegerechten. Onze koks zijn ervaren in het bereiden van allerlei soorten gerechten, ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Proef bijvoorbeeld authentieke broodje kip , roti kip maaltijd, of ga voor een gevulde bara. Je kunt bij ons terecht voor lunch, diner of snacks. Neem de gerechten mee naar huis of eet ze op nabij de locatie van onze foodtruck. Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen? Geef dit dan van tevoren aan en wij zullen ervoor zorgen dat je alsnog lekker kunt eten.

Service

Naast het feit dat wij Surinaams eten in Utrecht van hoge kwaliteit bieden, gaan wij ook voor de beste service. Ons personeel staat elke dag met een glimlach in de keuken om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van de lekkerste gerechten. Ons personeel verwelkomt je graag bij onze foodtruck, ook als het gaat om grote groepen. Plaats je bestelling bij één van onze medewerkers en wij gaan voor je aan de slag. Ook als je speciale wensen hebt kun je dit doorgeven aan onze medewerkers. Heb je vragen over de gerechten, bijvoorbeeld met betrekking tot de ingrediënten? Aarzel niet en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Reserveren

Verlang jij al naar authentieke Surinaamse gerechten met hartverwarmende kruiden melanges? Kom dan eens langs bij onze Surinaamse foodtruck in Utrecht en proef één van onze specialiteiten. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of loop even naar ons toe als je in de buurt bent. Wil je liever thuis genieten van roti, bakabana, pom of een ander gerecht? Plaats dan je bestelling via whatsapp en haal je maaltijd bij ons op.